Google Adwords Marketing

Search Engine Advertising (SEA) houdt in dat er in zoekmachines wordt geadverteerd. De meest gebruikte zoekmachine is Google en ook in Google kan men adverteren. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de correcte bezoekers genereert? U kunt normale bezoekers ontvangen maar ook bezoekers die daadwerkelijk willen kopen. Vandaar dat SEOcentrum u helpt met het opzetten van uw Google Adwords campagne, zodat u uw Adwords-marketing optimaal kan benutten.

Waarom Google Adwords campagne voeren?

Wil u op korte termijn hoog komen in de ranking van Google? Maak dan gebruik van SEA: Google Adwords. Wil u structureel, lange termijn, blijvend ranken in Google? Maak dan gebruik van SEO. Wil u altijd blijven ranken? Maak dan gebruik van zowel SEO als SEA.

Google Adwords heeft een uniek systeem waarbij een heleboel gegevens bekend worden gemaakt aan bezoekers. Met behulp van de gegevens is het mogelijk om uw advertentiecampagne bij te sturen, SEOcentrum neemt het gehele Adwords gebeuren voor haar rekening, zodat u zonder hoofdpijn zorgeloos bezoekers krijgt voor uw website. Ook zorgt een gerichte campagne voor lagere kosten per klik (CPC), wat geld besparend werkt. U krijgt namelijk minder bezoekers die niet geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt. Dit alles geldt ook voor Google Shopping.

Neemt u contact met ons op via SEOcentrum Adwords afdeling om te bespreken wat de opties zijn voor uw project.