Meer klandizie door Social Media?

Enorm veel mensen hebben in de afgelopen jaren besloten om gebruik te maken van de sociale media. Hierbij valt de denken aan Facebook, Twitter, Twitter, Instagram, Google+ en LinkedIn. Toch zijn er vele bedrijven die deze kansen niet zien en niet benutten. Naast dat sociale media direct verantwoordelijk kan zijn voor bezoekers naar uw website, kan sociale media ook indirect bezoekers naar uw website brengen. Namelijk door een hogere ranking in Google te krijgen oftewel SEO!

Directe voordelen

– U creĆ«ert een vast klantenbestand, bestaand uit trouwe volgers/likers
– De sneeuwbaleffect: uw klantenbestand zorgt voor meer klanten door te liken en sharen
– SEO: u stijgt in de ranking van Google (want Google vindt activiteit op Social media leuk)
– Meetbare resultaten
– Meer bezoekers en dus meer klandizie

Maar wat kan SEOcentrum dan voor mij betekenen?

Het is geen verborgen feit dat een goede strategie ervoor zorgt dat u optimaal te werk kan op sociale media. Deskundigheid is dus zeker gewenst en wij van SEOcentrum beschikken daarover! Wij kunnen u helpen met het opzetten van een strategie, ook kunnen wij uw campagnes uitvoeren. Ook helpen wij met Facebook advertenties en kunnen u bijstaan bij het schrijven van uw nieuwsberichten.

Doordat Social Media een nieuw onderdeel is van SEO, hebben wij nog geen pakketten kunnen standaardiseren. Hierdoor moeten wij voor elk klant maatwerk leveren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie hierover via sales@seocentrum.nl.